Rüya Tabirleri

Rüyada siyah muska takmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah muska takmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah muska takmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada siyah muska takmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah muska kazancının günden güne arttıracağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah muska bulmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada boynunda siyah muska görmek kendini toparlayamayacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah muska görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Rüyada muska güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada muska göstermek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada muska istemek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu