Rüya Tabirleri

Rüyada siyah kuş beslemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah kuş beslemek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, insanlar tarafından sevileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Rüyada siyah kuş beslemek gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada siyah saçlı siyah gözlü bebek görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah elbise siyah ayakkabı giymek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah yılan ve siyah kedi görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah siyah köpek görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ve siyah köpek görmek kazanca kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Rüyada siyah siyah kusmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada siyah tek taş yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada siyah top aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, karasızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu