Rüya Tabirleri

Rüyada siyah kadife yüzük kutusu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah kadife yüzük kutusu görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kadife yüzük kutusu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah kadife yüzük kutusu görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Rüyada siyah yüzük kutusu görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük kutusu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı yüzük kutusu görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük kutusu almak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kadife ceket beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada siyah kadife görmek erken evlilik yapacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu