Rüya Tabirleri

Rüyada siyah eller görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah eller görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, örnek insan olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah eller gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada siyah eller görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulur.

Rüyada yağlı eller hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eller kınalı iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş eller görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde dua eden eller çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eller öpmek nefsine uyacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel eller görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük eller görmek hayatının başarılarla dolacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu