Rüya Tabirleri

Rüyada siyah bağcık görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada siyah bağcık görmek aradığı çareleri bulacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bağcık gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada siyah bağcık görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada bağcık çözmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bağcık görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı bağcık görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ayakkabı bağcık bağlamak kazancının artacağına,, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada bağcık şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bağcık kopması ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı bağcık bağlamak maddi olarak güç kaybedeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu