Rüya Tabirleri

Rüyada şişman kadınla evlenmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şişman kadınla evlenmek sermayesini riske etmeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, çalıştığına değeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada şişman kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Rüyada şişman kadınla evlenmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Rüyada şişman kadınla kavga etmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, maddi gücünün eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir kadınla evlenmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla konuşmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çalışkan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada şişman erkek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman denmesi kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman adam iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kedi vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu