Rüya Tabirleri

Rüyada şişenin içinde yılan görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şişenin içinde yılan görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına rivayet eder.

Rüyada şişenin içinde yılan gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada şişenin içinde yılan görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişenin içinde bebek görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişenin içinde fare görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişenin içinde su görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına alamet eder.

Rüyada şişenin içinde akrep görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Rüyada şişenin içinde süt görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada pet şişenin içinde su görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişenin içinde balık görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu