Rüya Tabirleri

Rüyada sigara içip öksürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sigara içip öksürmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine delalettir.

Rüyada sigara içip öksürmek gördüyseniz:

  • Biraz daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

Rüyada sigara içip öksürmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içip söndürmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kazancının epey düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içip ağlamak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içip atmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içip üflemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada sigara içip orucu bozmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, giden birinin geri döneceğine delalet eder.

Rüyada sigara içip yakalanmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sigara içip dumanı üflemek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu