Rüya Tabirleri

Rüyada sıfır minibüs almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sıfır minibüs almak kazancın artmasına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıfır minibüs almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sıfır minibüs almak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıfır görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada sınavdan sıfır almak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıfır daire görmek anne baba duası alacağına, yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sıfır taksi almak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıfır araba görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada sıfır km araba almak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Rüyada sıfır araç almak yaşam tecrübesi edineceğine, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu