Rüya Tabirleri

Rüyada şiddetli fırtına görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şiddetli fırtına görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada şiddetli fırtına gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Rüyada şiddetli fırtına görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, insanları kıracağına, üzeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve fırtına görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli rüzgar fırtına görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada şiddetli bir fırtına görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek işyerini kapatacağına, hayatını ailesine adayacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur fırtına görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada çok şiddetli bir fırtına görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada çok şiddetli kar görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu