Rüya Tabirleri

Rüyada sevgilinin seni öptüğünü görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevgilinin seni öptüğünü görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sevgilinin seni öptüğünü görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni dudaktan öptüğünü görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öptügünü görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bi erkeğin seni öptüğünü görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Rüyada eşinin seni öptüğünü görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni öptüğünü görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işarettir.

Rüyada birinin seni öptüğünü hissetmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ünlünün seni öptüğünü görmek işlerinin zarara uğrayacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu