Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu öğrenmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada hasta birinin tekrar hasta olduğunu görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasta birinin hasta olduğunu görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin küs olduğunu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, korkularının üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sevdiğinin öldüğünü görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin damat olduğunu görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu