Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiğin insanın selasını duymak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğin insanın selasını duymak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, alım gücünün artmasına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, çok uğraş vereceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanın selasını duymak gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada sevdiğin insanın selasını duymak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanın kendi selasını duyması çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin selasını duymak mutlu ve keyifli hissedeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin selasını duymak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, istediği gibi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın nişanlanması kazancının da azalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin insanın ağlaması heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın gitmesi istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın araması özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kederlerinin son bulacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu