Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiğim kişinin elimi tutması Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğim kişinin elimi tutması hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğim kişinin elimi tutması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada sevdiğim kişinin elimi tutması sıkıntıların artacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğim kişinin elimi öpmesi ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğim çocuğun elimi tutması kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğim kişi elimi tuttu kazancından başkalarına da vereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğim erkeğin elimi öpmesi üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğim adam elimi tuttu üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğim erkeğin benim elimi tutması maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğim elimi tuttu cebinden parasının eksilmeyeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu