Rüya Tabirleri

Rüyada şemsiye açtığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şemsiye açtığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye açtığını gördüyseniz:

  • Huzursuzluktan aşk hayatınız da nasibini alabilir.

Rüyada şemsiye açtığını görmek gelir elde edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye mal mülk kazanacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada şemsiye ne demek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada şemsiye vermek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada bozuk şemsiye büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına inanılır.

Rüyada şemsiye ile uçmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şemsiye kapatmak rüya sahibinin fakirleşeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye atmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu