Rüya Tabirleri

Rüyada şeftali yedirmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada şeftali yedirmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kısmetin bollaşacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine, sevdiği insana kavuşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali yedirmek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada şeftali ağacından şeftali yemek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada şeftali ağacında şeftali görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparıp yemek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeftali ağacından şeftali koparmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeftali ağacından şeftali toplamak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali ve şeftali ağacı görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine inanılır.

Rüyada büyük şeftali ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada şeftali kaynatmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu