Rüya Tabirleri

Rüyada saat on görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada saat on görmek rahat bir nefes alınacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kazancının da artacağına, keyfinin yerine geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada saat on gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Rüyada saat arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor saat sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada saat durması kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat temizlemek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kol saat kirilmasi kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat satmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saat dağıtmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat çaldırmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu