Rüya Tabirleri

Rüyada renkli zar görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada renkli zar görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, parasının ve malının da artacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli zar gördüyseniz:

  • Sizi baskı altında tutan veya öyle hissettiren kişiler olabilir.

Rüyada renkli renkli balıklar görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada renkli renkli boncuk görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada renkli renkli kedi görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada renkli renkli yılan görmek onların mutlu haberlerini alacağına, hayata daha sıkı tutunacağına delalet eder.

Rüyada renkli renkli sabun görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada renkli renkli gül görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işarettir.

Rüyada renkli renkli yılanlar görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine inanılır.

Rüyada renkli renkli şeker görmek iyi şeyler yaşayacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu