Rüya Tabirleri

Rüyada renkli dolap görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada renkli dolap görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada renkli dolap gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada renkli dolap görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada dolap içinde dolap görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada renkli renkli kedi görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli renkli balıklar görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Rüyada renkli renkli boncuk görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli renkli sabun görmek başına türlü belalar geleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli renkli yılan görmek adeta sinirden küplere bineceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam dolap sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu