Rüya Tabirleri

Rüyada puan görme Ne Anlama Gelir?

Rüyada puan görme çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada puan görme gördüyseniz:

  • Biraraya geleceğiniz, arkadaş, akraba veya komşularınızın faydalı önerileri olabilir.

Rüyada puan görme çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek puan almak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sınavdan az puan almak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada iyi puan aldığını görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, girilen yolda zarar edileceğine inanılır.

Rüyada sinavdan düsük puan almak hayırlı evlat sahibi olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına yorulur.

Rüyada sınavdan iyi puan aldığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada teogdan yüksek puan almak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavdan yüksek puan almak diyanet ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu