Rüya Tabirleri

Rüyada pota görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada pota görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada pota gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada pota görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pota kırmak sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu