Rüya Tabirleri

Rüyada porselen sürahi görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada porselen sürahi görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, halsizleşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada porselen sürahi gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Rüyada porselen sürahi görmek rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz porselen sürahi görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahi çatlaması hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada sürahi su görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sürahi ile su görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Rüyada cam sürahi almak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürahi kırılması hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bir sürahi su görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu