Rüya Tabirleri

Rüyada polise teslim olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada polise teslim olmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin fakirleşeceğine delalet eder.

Rüyada polise teslim olmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla gereğinden fazla bilgi paylaşabilirsiniz.

Rüyada polise teslim olmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırsızı polise teslim etmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sağlığını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada hırsızı yakalayıp polise teslim etmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına delalettir.

Rüyada polise silah teslim etmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada birini polise teslim etmek hüsrana uğrayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürüp polise teslim olmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada suçluyu polise teslim etmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada silahı polise teslim etmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu