Rüya Tabirleri

Rüyada polis kimlik kontrolü Ne Anlama Gelir?

Rüyada polis kimlik kontrolü yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kindar olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, rahat edeceğine, ferahlayacağına, zarara gireceğine inanılır.

Rüyada polis kimlik kontrolü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farkedebilir ya da yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada polis kimlik kontrolü karlı işlere gireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada polis kimlik sorması rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, ailesini de mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimlik kaplatmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kimlik çaldırmak her zaman hak ettiğini alacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kimlik kaybetmek işlerin yoluna sokulacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada kimlik ihya sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu