Rüya Tabirleri

Rüyada pirinç ve buğday görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada pirinç ve buğday görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç ve buğday gördüyseniz:

  • Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin.

Rüyada pirinç ve buğday görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday ve pirinç görmek artık daha dikkatli davranacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday pirinç görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç buğday görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada pirinç pirinç pilavı görmek rahat edileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada buğday buğday görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et ve pirinç yemek problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada pirinç fırlatmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu