Rüya Tabirleri

Rüyada pembe tırnak görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada pembe tırnak görmek herkesten ileriye gideceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe tırnak gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada pembe tırnak görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulur.

Rüyada pembe ojeli tırnak görmek zorluklarının kalmayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada pembe tırnak makası görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak üstünde tırnak çıkması bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası ile tırnak kesmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak içinden tırnak çıkması plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, rahat rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak altından tırnak çıkması bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makasıyla tırnak kesmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu