Rüya Tabirleri

Rüyada pazarda olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada pazarda olduğunu görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada pazarda olduğunu gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada pazarda olduğunu görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada pazarda dolaşmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet eder.

Rüyada pazarda bulunmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalettir.

Rüyada pazarda kabak görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada pazarda sebze satmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada pazarda pirinç satmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalettir.

Rüyada pazarda çiçek görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada pazarda ayakkabı bakmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu