Rüya Tabirleri

Rüyada patronunun kustuğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada patronunun kustuğunu görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, makam ve rızık sağlayacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada patronunun kustuğunu gördüyseniz:

  • Belli bir fikir ya da öneriyi ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada patronunun kustuğunu görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Rüyada patronunun seni övmesi hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada patronunun evlendiğini görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patronunun uyuduğunu görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işarettir.

Rüyada patronunun para vermesi mallarının ve parasının bereketinin artacağına, başarı için fırsatların artacağına delalet eder.

Rüyada patronunun elini tutmak tüm fırsatları değerlendireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Rüyada eski patronunun elini öpmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada eski patronunun para vermesi başarı ve zafer kazanacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu