Rüya Tabirleri

Rüyada parmağında sivilce görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parmağında sivilce görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada parmağında sivilce gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada parmağında sivilce görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında kıl görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada parmağında dolama çıkması tabiri caizse ağız tadından olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmagında tek taş yüzük görmek kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada el parmağında yara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada parmağında yüzük görmek yol yordam öğretileceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada parmağında beş taş yüzük görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmagında yara görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu