Rüya Tabirleri

Rüyada parlatıcı ruj görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parlatıcı ruj görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, hem yeni yerler göreceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada parlatıcı ruj gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada parlatıcı ruj görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağa parlatıcı sürmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada parlatıcı ruj sürmek büyük başarıya ulaşılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlatıcı görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parlatıcı sürmek maddi açıdan rahata erileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada tırnağa parlatıcı görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parlatıcı oje sürmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa parlatıcı sürmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu