Rüya Tabirleri

Rüyada parlak perde görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada parlak perde görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak perde gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Rüyada parlak perde görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz parlak perde görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak kolye aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak ruj sürmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada parlak ip görmek zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada parlak şal görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri parlak at görmek muradına ereceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak diş görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu