Rüya Tabirleri

Rüyada parayla tatlı almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada parayla tatlı almak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayla tatlı almak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada parayla tatlı almak hileye, fesada bulaşacağına, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parayla ev almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada parayla uğraşmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Rüyada başkasını parayla görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahte parayla dolandırılmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Rüyada parayla birşey almak işte başarılı adımlar atılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalet eder.

Rüyada parayla koyun almak gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına işarettir.

Rüyada parayla kedi almak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu