Rüya Tabirleri

Rüyada pantolonuna işediğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada pantolonuna işediğini görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pantolonuna işediğini gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Rüyada pantolonuna işediğini görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini pantolonuna yapmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada pantolonuna çamur sıçraması ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada pantolonuna yılan girmesi iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalettir.

Rüyada pantolonuna çiş yapmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Rüyada birinin pantolonuna işemesi ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Rüyada pantolonuna çiş yaptığını görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının işediğini büyük bir maddi kayba uğranacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu