Rüya Tabirleri

Rüyada paçalı civciv görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada paçalı civciv görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, esenlik bulacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Rüyada paçalı civciv gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Rüyada paçalı civciv görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına alamet eder.

Rüyada paçalı civciv işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada paçalı horoz görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulur.

Rüyada bol paçalı pantolon giymek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz paçalı güvercin görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, ayıplı yolara sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa paçalı pantolon görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada paçalı don görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol paçalı pantolon görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu