Rüya Tabirleri

Rüyada öpüşmek istemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada öpüşmek istemek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, stresli bir ortama gireceğine, isteklerini yerine geleceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada öpüşmek istemek gördüyseniz:

  • Her şeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada at ile öpüşmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ölü ile öpüşmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Rüyada bir öpüşmek mirasa, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuş ile öpüşmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kendinle öpüşmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye alamet eder.

Rüyada iş arkadaşı ile öpüşmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir artistle öpüşmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada öpüşmek sarılmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu