Rüya Tabirleri

Rüyada ölüyü oynarken görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölüyü oynarken görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işinde yükseleceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü oynarken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi veya kişilerle kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Rüyada ölüyü oynarken görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada top oynarken cam kırmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oynarken ağlamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulur.

Rüyada kendimi oynarken gördüm yarınlarına umutla bakacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birilerini oynarken görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Rüyada abiyi oynarken görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasını oynarken görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelini oynarken görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu