Rüya Tabirleri

Rüyada ölünün sana nar vermesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölünün sana nar vermesi rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sana nar vermesi gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada ölünün sana kızması kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün sana nar vermesi hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün sana ev vermesi toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün sana saldırması evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine delalet eder.

Rüyada ölünün sana süt vermesi hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sana gülmesi çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün sana seslenmesi geçiminin kolaylaşacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sana vurması sinirlerinin yıpranacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu