Rüya Tabirleri

Rüyada ölünün ağzının kokması Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölünün ağzının kokması zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, eşlerin boşanacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, şerefe ve izzete, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına işaret eder.

Rüyada ölünün ağzının kokması gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada ölünün ağzının kokması kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzının kanaması çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada ağzının bantlanması elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, ticaret ehli kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzının olmaması uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzının acıması işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada ağzının kasılması çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının tutulması deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzının içinin kurtlanması yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu