Rüya Tabirleri

Rüyada ölü birinin yasin okuması Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölü birinin yasin okuması zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, mali krize gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin yasin okuması gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüksek durumda olabilir.

Rüyada ölü birinin yasin okuması adım atarken çok zorlanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada birinin yasin okuması aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yasin vermesi uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin yasin kitabı vermesi çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin sana yasin okuması sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin başında yasin okumak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yasin oku demesi çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin yasin istemesi hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu