Rüya Tabirleri

Rüyada ölmüş olan dostunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ölmüş olan dostunu görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş olan dostunu gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Rüyada ölmüş olan dostunu görmek birikim yapacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada ölmüş dostunu görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eski dostunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş aile dostunu görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalettir.

Rüyada ölmüş olan abi görmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş olan yakınlarını görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş olan dedeyi görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş olan babamı görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu