Rüya Tabirleri

Rüyada oğlunun sırtında çanta görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada oğlunun sırtında çanta görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine inanılır.

Rüyada oğlunun sırtında çanta gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada oğlunun sırtında çanta görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında çanta ile yürümek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun sırtında şişlik görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret eder.

Rüyada sırtında çanta taşımak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtında çanta görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun sırtında yara görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sırtında çanta görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında çanta görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu