Rüya Tabirleri

Rüyada nişanlı gelinini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nişanlı gelinini görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlı gelinini gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Rüyada nişanlı gelinini görmek el açmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinini görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinini bebekle görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun gelinini görmek hayalkırıklığı duyacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada annenin gelinini görmesi sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulur.

Rüyada ablasının gelinini görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş gelinini görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinini ve torununu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu