Rüya Tabirleri

Rüyada nikah olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nikah olduğunu görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, ona özlemle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada nikah olduğunu görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada nikah olduğunu görmek ne demek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah dairesinde olduğunu görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasında olduğunu görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin nikah olduğunu görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah salonu rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına alamet eder.

Rüyada nikah kıyafeti ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu