Rüya Tabirleri

Rüyada mor kol saati takmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mor kol saati takmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, farklı şeyler deneyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kol saati takmak gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Rüyada kum saati eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol saati çalmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada akşam saati başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada cep saati almak kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulur.

Rüyada namaz saati karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saati bilmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kol saati dağıtmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada saati kırmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu