Rüya Tabirleri

Rüyada mezar görmek nedir Ne Anlama Gelir?

Rüyada mezar görmek nedir doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mezar görmek nedir gördüyseniz:

  • Duygularınızı ortaya sermeniz olumlu karşılık görebilir.

Rüyada mezar taşı olmayan mezar görmek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar içinde mezar görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada mezar üstünde mezar görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada mezar üstüne mezar görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanında mezar görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne mezar kazmak isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada mezar ve ruh görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu