Rüya Tabirleri

Rüyada merdiven temizlediğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada merdiven temizlediğini görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven temizlediğini gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Rüyada merdiven temizlediğini görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev temizlediğini görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evi temizlediğini görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada et temizlediğini görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada boş ev temizlediğini görmek onları gücendireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ev temizlediğini görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sümük temizlediğini görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada işyerini temizlediğini görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu