Rüya Tabirleri

Rüyada mercimek tohumu ekmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mercimek tohumu ekmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada mercimek tohumu ekmek gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada mercimek tohumu ekmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek tohumu görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mercimek tohumu yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada çay tohumu toplamak onu alkışlayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada çim tohumu ekmek kalben çok rahat edileceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine delalettir.

Rüyada ot tohumu görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tohumu ekmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çam tohumu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu