Rüya Tabirleri

Rüyada memeden gelen sütü içmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada memeden gelen sütü içmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Rüyada memeden gelen sütü içmek gördüyseniz:

  • Sürekli ödün vererek huzuru sağlamak zor olabilir.

Rüyada memeden gelen sütü içmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada memeden gelen sütün tadına bakmak endişe verici olaylar yaşanacağına, zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada memeden anne sütü gelmesi tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sahip olduklarının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeden gelen süt haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada sağ memeden süt emzirmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet eder.

Rüyada memeden kıl çekmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden su gelmesi dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada memeden süt ve kan gelmesi işinin aksayacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu