Rüya Tabirleri

Rüyada mavi saç bandı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavi saç bandı görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Rüyada mavi saç bandı gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada mavi saç bandı görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Rüyada para bandı ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz saç bandı aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Rüyada yürüyüş bandı görmek umutlarının söneceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada siyah saç bandı görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yara bandı görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, dış ticarete atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına yara bandı yapıştırmak tartışmaların sonlandırılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yara bandı çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu