Rüya Tabirleri

Rüyada mavi boncuklu kolye hediye almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada mavi boncuklu kolye hediye almak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına alamet eder.

Rüyada mavi boncuklu kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Rüyada mavi boncuklu kolye hediye almak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye hediye almak savurgan bir hayat yaşayacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada mavi boncuklu kolye takmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi boncuklu kolye almak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına rivayet eder.

Rüyada mavi nazar boncuklu kolye görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada mavi boncuklu bileklik hediye almak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu kolye görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iyi bir patron olacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu altın kolye görmek parasının ve malının artacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu